BioWorld

Junior Business Controller 

 

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende functie waarbij jij de kans krijgt om resultaten inzichtelijk te maken en hiermee een bijdrage te leveren aan het winstgevender maken van de organisatie? Wil jij een volgende stap maken in jouw carrière? Dan hebben wij een match en ben jij de (junior) Business Controller die wij bij Bio World zoeken!

 

Bio World is binnen Best Fresh de divisienaam voor biologische groenten en fruit. Deze divisie is onderverdeeld in een handels- en teelttak. De teelttak, Quality Life Produce, is een samenwerking van verschillende biologische telers in zowel Nederland als Spanje. Onze handelstak Bio World verkoopt wat QLP teelt.

Ons teelbedrijf in Nederland telt meerdere locaties en is gespecialiseerd in glasgroenten, zoals komkommers, paprika’s en tomaten. Door jarenlange ervaring in de biologische teelt is QLP Nederland uitgegroeid tot één van de grootste biologische telers onder glas. Toewijding, ambacht en groene vingers staan hierbij centraal!

 

Als (junior) Business Controller neem jij jouw collega’s mee in de cijfers van het bedrijf en weet je met behulp van analyses en rapportages advies te geven aan de business. Je gaat proactief op zoek naar mogelijkheden om de processen te verbeteren, zodat we de organisatie nog efficiënter en effectiever kunnen maken.  Daarnaast kijk je niet alleen naar interne mogelijkheden, maar hou je ook de mogelijkheden en risico’s van marktontwikkelingen in de gaten. In jouw functie heb je veel contact met de afdeling commercie en zorg je er samen voor dat data overzichtelijk gepresenteerd en verklaard worden, zodat er beter gestuurd kan worden op de doelstellingen.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Analyseren en monitoren van de resultaten van commercie;
 • Bijdrage leveren aan de planning en control cyclus
 • Uitvoeren van bedrijfsanalyses en opstellen van diverse rapportages
 • In kaart brengen van kansen en risico’s en deze vertalen naar voorspellingen en aanbevelingen
 • Leveren van bijdrage aan het opzetten en bewaken van KPI’s en het dashboard

Kortom, jij hebt een belangrijke rol bij het inzichtelijk krijgen van de resultaten en het adviseren van de business. Binnen deze uitdagende functie krijg jij de kans om een mooie stap te maken in jouw carrière en jezelf verder te ontwikkelen!

Wie ben je?

Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en stelt kritische vragen bij het signaleren van afwijkingen in de administratie. Verder ben je proactief, nieuwsgierig, kun je zelfstandig werken en ga je een uitdaging niet uit de weg. Én, natuurlijk ben je een echte liefhebber van groenten en fruit!

 

Verder vinden wij het volgende op jouw CV:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als controller (of een soortgelijke functie);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van en ervaring met MS Office (uitstekend in Excel);
 • Kennis van en ervaring met ERP systemen (bijv. SAP/ Navision) en een Power BI tooling is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Bioworld wil nóg zichtbaarder worden en het marktaandeel verder uitbreiden, zodat iedereen van onze biologische groenten en fruit kan genieten! Samen met jouw collega’s ben je betrokken bij relaties en heb je passie voor het product. Verder heerst er een gezellige, open sfeer en is de interne communicatie informeel, zodat er snel geschakeld kan worden in deze dynamische wereld.

Verder bieden wij:

 • Een jaarcontract (40 uur per week) met zicht op een vast dienstverband
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen of cursussen;
 • Een baan in de dynamische wereld van verse groente en fruit;
 • Een bedrijfsrestaurant met verse soepen, heerlijke broodjes en gezonde salades;
 • Maandelijks een box met verse groenten en fruit en natuurlijk overheerlijke tomaten.

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927) of kun je onze website bezoeken: wwww.rootedinthefuture.com

 

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.