BioWorld

Ben jij iemand die het heerlijk vindt om overzicht te creëren binnen alle activiteiten in de supply chain? Kan jij snel schakelen, werk je nauwkeurig en ben je communicatief sterk? Dan ben jij onze perfecte match! Wij staan elke dag klaar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit biologische groenten en fruit. In deze dynamische omgeving zoeken we een (Junior) Supply Chain Medewerker die de supply chain afdeling helpt opzetten om alle werkzaamheden tussen inkoop, logistiek en verkoop zo optimaal mogelijk te stroomlijnen.   

Bioworld is binnen Best Fresh de divisienaam voor het bedrijf dat biologische groenten en fruit teelt en verkoopt. Deze divisie is onderverdeeld in een handels- en teelttak. De teelttak, Quality Life Produce, is een samenwerking van verschillende biologische telers in zowel Nederland als Spanje. Onze handelstak Bioworld verkoopt wat de klant ons vraagt. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze teelttak QLP en andere partner telers. Om het proces van inkoop, verkoop en logistiek zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen zoeken we een (Junior) Supply Chain Medewerker die hierbij de touwtjes in handen heeft over het gehele proces.

Wat ga je doen:

 • Je houdt alle lopende orders en leveringen in de gaten en springt in zodra je ziet dat er een kink in de kabel zit.
 • Jij zorgt ervoor dat alle productieorders nauwkeurig in ons systeem staan, zodat we nooit met lege handen staan bij de klant.
 • Je schakelt dagelijks met jouw collega’s van inkoop, verkoop, packaging en logistiek om alle orders zo goed mogelijk in te kunnen vullen en de bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en voedt de afdelingen met de nodige informatie.
 • Als er uitdagingen ontstaan met leveringen bij klanten, dan duik je daar in en zoek je samen met al je collega’s naar een oplossing.
 • Je maakt forecast overzichten waarin de programma’s voor onze klanten duidelijk zichtbaar zijn, zodat je inkoop voed met de juiste informatie.

Wie ben jij?

Je vindt het heerlijk om alles op orde te hebben en bent communicatief, administratief en organisatorisch een kei! Je kunt secuur werken en vindt het leuk om dagen in Excel of een ERP systeem alle lopende lijnen in de gaten te houden. Omdat je veel contact hebt met collega’s en 3e partijen, is het van belang dat je communicatief en sociaal sterk in je schoenen staat, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent oplossingsgericht en denkt graag mee over structurele procesverbeteringen.

 

Binnen Bioworld zijn we trots op de biologische teelt en dat stralen we met zijn allen uit. Ons team bestaat uit gedreven collega’s die proactief van aard zijn! Ze vinden het belangrijk dat er een gezellige, winnende sfeer hangt.

Verder heb jij:

 • Een afgeronde HBO-opleiding, in relevante richting (bijv. Commerciële Economie, Supply Chain Management, Bedrijfskunde e.d.);
 • 2 tot 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Kennis van en ervaring met Excel;
 • Een goede taalvaardigheid in het Nederlands en Engels (in woord en schrift);
 • Een no-nonsense mentaliteit.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Bioworld zijn we elke dag met een gemotiveerd en gezellig team bezig om een groot scala aan biologische producten naar zowel retailers, de foodservice als de dagelijkse handel te brengen. We zijn een hecht team die passie heeft voor het biologische product en nét een beetje anders is, omdat we ons helemaal focussen op de biologische tak en dit graag willen uitstralen. De interne communicatie is vanzelfsprekend informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van verse groenten en fruit. Geen dag is hier hetzelfde!

Wij bieden jou:

 • Een jaarcontract (voorkeur naar 40 uur per week)
 • Een dynamische omgeving met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Leuke team- en bedrijf brede activiteiten
 • Een restaurant met verse soepen, heerlijke broodjes en gezonde salades
 • Elke maand een box met onze eigen, verse groenten en fruit

Enthousiast geworden?

Heb jij affiniteit met de AGF-branche en weet jij onze klanten nog enthousiaster te maken over onze biologische producten? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Maud Valstar via info@bioworld.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927).

 

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.