BioWorld

Ben jij nauwkeurig, heb je commercieel inzicht en kun je snel schakelen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij staan elke dag klaar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit biologische groenten en fruit. In deze dynamische omgeving zoeken we een Sales Support Medewerker die alle werkzaamheden tussen verkoop, logistiek en inkoop zo optimaal mogelijk stroomlijnt.  

Bioworld is binnen Best Fresh de divisienaam voor het bedrijf dat biologische groenten en fruit teelt en verkoopt. Deze divisie is onderverdeeld in een handels- en teelttak. De teelttak, Quality Life Produce, is een samenwerking van verschillende biologische telers in zowel Nederland als Spanje. Onze handelstak Bioworld verkoopt wat QLP en andere relaties telen.

Ons teelbedrijf in Nederland telt meerdere locaties en is gespecialiseerd in glasgroenten, zoals komkommers, paprika’s en tomaten. Door jarenlange ervaring in de biologische teelt is QLP Nederland uitgegroeid tot één van de grootste biologische telers onder glas. Toewijding, ambacht en groene vingers staan hierbij centraal!

Bij Bioworld zijn we elke dag bezig om een groot scala aan biologische producten naar zowel retailers, de foodservice als de dagelijkse handel te brengen. Dit doen we met een gedreven team van in- en verkopers, waarbij we vooral Europese klanten beleveren. Om het proces van inkoop, verkoop en logistiek zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen zoeken we een Sales Support Medewerker die hierbij de administratieve motor van het team wordt.
 

Wat ga je doen:

 • Jij zorgt ervoor dat alle productieorders nauwkeurig in ons systeem staan, zodat we nooit met lege handen voor de klant staan.
 • Je hebt dagelijks contact met je inkoop-, verkoop-, verpakkings- en logistieke collega’s om alle productieorders zo goed mogelijk in te kunnen vullen en de bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen.
 • Je maakt weekprogramma’s in orde voor de klanten en communiceert deze in- en extern.
 • Je houdt alle lopende orders en leveringen in de gaten en springt in zodra je ziet dat er een kink in de kabel zit.
 • Jij bent creatief en denkt na over de marketingactiviteiten binnen de biologische divisie van Best Fresh. Daarnaast voer je hiervoor ook het e.e.a. uit.
 • Als er problemen ontstaan met leveringen bij klanten, dan duik je daar in en zoek je samen met al je collega’s naar een oplossing.

Wie ben jij?

Je vindt het heerlijk om administratief en organisatorisch alles op orde te hebben, plannen en regelen is waar jij een kei in bent! Je kunt secuur werken en een stapel orders weet je vlot en netjes weg te werken. Omdat je veel contact hebt met collega’s en 3e partijen, is het van belang dat je communicatief en sociaalvaardig bent, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Binnen Bioworld zijn we trots op de biologische teelt en dat stralen we met zijn allen uit. Ons team bestaat uit gedreven mensen die proactief van aard zijn! Je bent daarnaast oplossingsgericht en denkt graag mee over structurele procesverbeteringen.
 

Verder heb jij:

 • Een afgeronde MBO-opleiding, in logistieke, commerciële of agrarische richting;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie;  
 • Kennis van en ervaring met ERP systemen (Navision, SAP); 
 • Goede kennis van Excel en ben je een administratieve held;
 • Een goede taalvaardigheid in het Nederlands en Engels (in woord en schrift), Spaans is een pré;
 • Een no-nonsense mentaliteit.

Wat kun je van ons verwachten?

Bioworld bestaat uit meerdere internationale bedrijven waar je als persoon de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een open sfeer, de medewerkers zijn betrokken bij hun relaties, hebben passie voor het product en vinden het belangrijk om een fijne band met collega’s hebben. De interne communicatie is vanzelfsprekend informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van verse groenten en fruit. Geen dag is hier hetzelfde!

Wij bieden jou:

 • Een jaarcontract (voorkeur naar 40 uur per week).
 • Een marktconform salaris.
 • Een dynamische omgeving met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Leuke team- en bedrijf brede activiteiten.
 • Elke maand een box met onze eigen, verse groenten en fruit.

Enthousiast geworden?

Heb jij affiniteit met de AGF-branche en weet jij onze klanten nog enthousiaster te maken over onze biologische producten? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Maud Valstar via info@bioworld.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-530648).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.